ZMA – Mikä se on ja miten se toimii?

ZMA on luultavasti jotain, mistä olet kuullut puhuttavan paljon, mutta mitä se on? Onko se jotain, mitä sinun pitäisi lisätä elämääsi ja miten se toimii?

Mikä on ZMA?

ZMA on lyhenne sanoista Zinc and Magnesium (sinkki ja magnesium), jonka alun perin kehitti Victor Conte, BALCO Laboratoriesin ja SNAC Nutrition perustaja. Sitä käyttävät monet kehonrakentajat, urheilijat ja voimistelijat lisäten lihasten kasvua ja testosteronitasoja elimistössä.

Se sisältää sinkkiä, magnesiumia ja B6-vitamiinia. B6 on lisätty tuotteeseen sinkin ja magnesiumin lisäksi. Nämä kolme komponenttia ovat erittäin tärkeitä kehon toiminnalle, ja vaikka useimmat ihmiset saavat tarpeeksi sinkkiä ja B6-vitamiinia, on monia, jotka eivät saa tarpeeksi magnesiumia.

Länsi-Washingtonin yliopiston tutkimus osoitti, että ryhmällä, joka harjoitteli painoharjoittelua ja otti ZMA:ta, vapaan ja luonnollisen testosteronin taso nousi 33,5 ja 32,4 prosenttia, kun taas verrannollisesti lumelääkeryhmässä tapahtui 10 prosentin lasku testosteronitasossa.

ZMA parantaa seuraavia asioita:

  • Lihasvoimaa
  • Nukkumista
  • Halukkuutta
  • Mielialaa
  • Itsetuntoa

Miksi ottaa ZMA:ta?

Sinkki auttaa ylläpitämään testosteronitasoja ja antaa sinulle normaalin lisääntymiskyvyn ja hedelmällisyyden. B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja magnesium ylläpitää normaalia lihasten toimintaa. Näiden kolmen vaikuttavan aineen yhdistelmä antaa sinulle paremman testosteronitason ja siten myös paremman proteiinisynteesin. Se toimii myös erittäin hyvin kramppeja ja lihasvapinaa vastaan.

Tämä johtaa parempiin kuntoilutuloksiin, sinulla on enemmän energiaa ja hyvinvointisi paranee yleisesti. Paremman unenlaadun myötä voit selkeämmin vastata arjen haasteisiin ja pienemmät mielialan vaihtelut antavat sinulle paremman sosiaalisen elämän.

Milloin ZMA tulisi ottaa?

Useimmat palauttavista ja uudistavista vitamiineista ja kivennäisaineista toimivat parhaiten lepoaikana. Siksi on suositeltavaa ottaa ZMA:ta ennen nukkumaanmenoa tai liikunnan jälkeen. Magnesium, joka liittyy lihasten toimintaan, voi auttaa sinua rentoutumaan paremmin yön aikana ja siten myös kehosi palautuu nopeammin.

ZMA:ta ei tulisi ottaa kalsiumia sisältävien elintarvikkeiden tai lisäravinteiden kanssa, koska se voi estää vaikuttavien aineiden imeytymisen.

Onko ZMA:lla haittavaikutuksia?

Tämä ravintolisä sisältää vain luonnollisia kivennäisaineita ja vitamiineja, joita elimistö tarvitsee ja jotka usein puuttuvat nykypäivän ruokavaliosta. Sinun tulee kuitenkin olla tietoinen siitä, mitä voi tapahtua, jos otat liikaa ravintolisiä.

Normaalissa käytössä ei ole sivuvaikutuksia.

Magnesiummyrkytys on erittäin harvinaista, koska munuaiset hävittävät ylimääräisen magnesiumin, jos sitä kerääntyy liikaa. Magnesiumin puutos, joka on melko yleistä, voi aiheuttaa sen, että voit saada helpommin lihaskramppeja ja saatat tuntea tunnottomuutta kehon eri osissa.

Sinkkimyrkytys tapahtuu vain, jos otat 10-kertaisen annoksen, joten se on myös melko epätavallista saada. On siis hyvin vähän asioita, josta sinun täytyy huolehtia ZMA:n haittavaikutuksiin liittyen, jos vain seuraat suositeltuja annostuksia.

Haluatko sinäkin kokeilla?

Ravintolisä T8:lla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä ympäri Pohjoismaita. Se sisältää suositellun määrän ZMA:ta sekä sarviapilaa, jolla on tutkimuksissa osoitettu olevan positiivinen vaikutus testosteronitasoihin elimistössä.

Kokeile T8 60 päivää

50% alennuksella nyt vain 17,25€

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.

Ei etukäteismaksua

Ei ostovelvoitteita

14 päivän peruutusoikeus

Ilmainen toimitus