ZMA – Mikä se on ja miten se toimii?

ZMA on luultavasti jotain, mistä olet kuullut puhuttavan paljon, mutta mitä se on? Onko se jotain, mitä sinun pitäisi lisätä elämääsi ja miten se toimii?

Mikä on ZMA?

ZMA on lyhenne sanoista Zinc and Magnesium (sinkki ja magnesium), jonka alun perin kehitti Victor Conte, BALCO Laboratoriesin ja SNAC Nutrition perustaja. Sitä käyttävät monet kehonrakentajat, urheilijat ja voimistelijat edistääkseen lihasten kasvua ja ylläpitääkseen testosteronitasoja elimistössä.

ZMA sisältää itseasiassa sekä sinkkiä, magnesiumia että B6-vitamiinia. B6 on lisätty tuotteeseen sinkin ja magnesiumin lisäksi tehostamaan niiden imeytymistä. Nämä kolme komponenttia ovat erittäin tärkeitä kehon toiminnalle, ja vaikka useimmat ihmiset saavat tarpeeksi sinkkiä ja B6-vitamiinia, on monia, jotka eivät saa tarpeeksi magnesiumia.

Länsi-Washingtonin yliopiston tutkimus osoitti, että ryhmällä, joka harjoitteli voimaharjoittelua ja otti ZMA:ta, vapaan ja luonnollisen testosteronin taso nousi 33,5 ja 32,4 prosenttia, kun taas verrannollisesti lumelääkeryhmässä tapahtui 10 prosentin lasku testosteronitasossa.

ZMA voi parantaa seuraavia asioita:

  • Lihasvoimaa
  • Nukkumista
  • Halukkuutta
  • Mielialaa
  • Itsetuntoa

Miksi ottaa ZMA:ta?

Sinkki auttaa ylläpitämään normaaleja testosteronitasoja ja edistää normaalia lisääntymiskykyä ja hedelmällisyyttä. B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja magnesium ylläpitää normaalia lihasten toimintaa. Näiden kolmen vaikuttavan aineen yhdistelmä voi antaa myös paremman proteiinisynteesin.

Moni ZMA -yhdistelmän käyttäjä kokee näiden tärkeiden mineraalien tukevan treenaajan ruokavaliota, koska ne edistävät energia-aineenvaihduntaa ja torjuvat väsymystä, jolloin hyvinvointisi voi parantua yleisesti. Moni kokee myös paremman unenlaadun myötä voivansa selkeämmin vastata arjen haasteisiin ja pienemmät mielialan vaihtelut voivat edistää parempaa sosiaalista elämää.

Milloin ZMA tulisi ottaa?

Useimmat palauttavista ja uudistavista vitamiineista ja kivennäisaineista toimivat parhaiten lepoaikana. Siksi on suositeltavaa ottaa ZMA:ta ennen nukkumaanmenoa tai liikunnan jälkeen. Magnesium, joka liittyy lihasten toimintaan, voi auttaa sinua rentoutumaan paremmin yön aikana ja siten myös kehosi voi palautua nopeammin.

ZMA:ta ei tulisi ottaa kalsiumia sisältävien elintarvikkeiden tai lisäravinteiden kanssa, koska se voi estää vaikuttavien aineiden imeytymisen.

Onko ZMA:lla haittavaikutuksia?

ZMA-yhdistelmä sisältää vain luonnollisia kivennäisaineita ja vitamiineja, joita elimistö tarvitsee ja jotka voivat puuttua osalta ruokavaliosta. Sinun tulee kuitenkin olla tietoinen siitä, mitä voi tapahtua, jos otat liikaa näitä vaikuttavia aineita.

Normaalissa käytössä ei ole sivuvaikutuksia.

Magnesiummyrkytys on erittäin harvinaista, koska munuaiset hävittävät ylimääräisen magnesiumin, jos sitä kerääntyy liikaa.

Sinkkimyrkytys tapahtuu vain, jos otat 10-kertaisen annoksen, joten se on myös melko epätavallista saada. On siis hyvin vähän asioita, josta sinun täytyy huolehtia ZMA:n haittavaikutuksiin liittyen, jos vain seuraat suositeltuja annostuksia.

Haluatko sinäkin kokeilla?

Ravintolisä T8:lla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä ympäri Pohjoismaita. Se sisältää suositellun määrän ZMA:ta eli sinkkiä, magnesiumia ja B6-vitamiinia sekä 200 mg terminalia chebulaa, joka voi auttaa ylläpitämään vahvaa libidoa, D3-vitamiinia unohtamatta.

ILMAISET

POSTIKULUT

TURVALLINEN

TILAUS

NOPEA

TOIMITUS

T8 form #1

Testaa T8 60 päivää

50% ALENNUKSELLA – VAIN 17,25,-

Sinut ohjataan tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroasi koskevilla tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja ehdoista. Et tilaa vielä mitään.

Mitä tapahtuu, kun teet tilauksen?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton toimitus.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen seuraavaa toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 17,25 Eur per kuukausi (yhteensä 69 Eur).

Mitä tapahtuu, kun teet tilauksen?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton toimitus.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen seuraavaa toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 17,25 Eur per kuukausi (yhteensä 69 Eur).