William testasi ”kaiken” ennen T8:a

William Randall on aktiivinen 74-vuotias, joka on pitkän elämänsä aikana testannut runsaasti ravintolisiä. Mutta nyt hän on vihdoin löytänyt T8:n.

– Olen aina ollut kiinnostunut lisäravinteista ja niiden vaikutuksista, kertoo edelleen fyysisesti hyvin aktiivinen William.

– Olen aina näyttänyt nuorekkaalta ja tuntenut itseni nuoremmaksi kuin ikäni, mutta viime aikoina olen kiinnostunut yhä enemmän testosteronitasoni hoidosta, William kertoo.

Huolellinen säännöllisen käytön suhteen

William on ymmärtänyt, että nämä tasot vähenevät väistämättä iän myötä ja on huomannut, kuinka tärkeä testosteroni on sekä energisyydelle että halukkuudelle.

– Ja aivan kuten on tärkeää, että harjoittelussa on selkeä treeniohjelma ja kehonhuolto, säännöllisin väliajoin, sama koskee ravintolisien käyttöä, William uskoo. Jos et ota täydennystä joka päivä, myöskään vaikutus ei ole optimaalinen. Siksi hän varmistaa saavansa säännöllisiä T8-annoksia ja tarpeeksi liikuntaa sen ohella.

Hän kävelee, hölkkäilee ja tekee erilaisia ​​lihasharjoituksia voimistamaan ylävartaloa:

– Minusta tuntuu hyvältä ja olen aktiivinen myös vaimoni kanssa, hän hymyilee tyytyväisenä.

Pysy seikkailunhaluisena

William on alun perin englantilainen, mutta asunut Ruotsissa viimeiset 40 vuotta.

Koska hän rakastaa seikkailuja.

– Koko elämän tulisi olla pieni seikkailu, William toteaa. Siksi hän teki nuoruudessaan useita matkoja ympäri Skandinaviaa. Ja niin hän tapasi ruotsalaisen vaimonsa, jonka kanssa hän on sittemmin jakanut elämän ja erotiikan.

William on edelleen sataprosenttisen seikkailunhaluinen: utelias elämästä ja siitä, miten saa kaiken irti omasta kehosta.

Siksi hän suosittelee T8:a myös muille:

– Erityisesti miehille, jotka tuntevat mielialan laskua ja ehkä kamppailevat vähentyneen halukkuuden kanssa. Olen varma, että tämä nostaa mielialaasi. Huolehdi vain, että otat sitä säännöllisesti ja pidät suunnitelmasta kiinni!

Kokeile T8 60 päivää

50% alennuksella nyt vain 17,25€

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.

Ei etukäteismaksua

Ei ostovelvoitteita

14 päivän peruutusoikeus

Ilmainen toimitus