Voiko tulinen ruoka lisätä testosteroniasi?

Eräs tutkimus viittaa siihen, että tulisesta ruoasta pitävien miesten ja heidän testosteronitasojensa välillä on yhteys.

Grenoblen yliopiston tutkijat antoivat 114:lle 18–44-vuotiaalle miehelle lautasen perunamuusia ja pyysivät heitä maustamaan sitä niin paljon tulisella chilikastikkeella ja suolalla kuin he halusivat.

Lisäksi tutkijat mittasivat heidän ruokansa. Eli kuinka paljon he olivat maustaneet ruokaa sen lisäksi että he ottivat sylkinäytteet.

Korkeammat testotasot

Positiivinen korrelaatio havaittiin syljen testosteronipitoisuuden ja miesten perunamuusiin lisäämän tulisen chilikastikkeen määrän välillä.

Tuloksena oli, että miehillä, jotka olivat lorauttaneet extra tulista chilikastiketta, oli korkeammat testosteronitasot kuin miedompaa makua hakeneilla miehillä.

Ruoan suolan määrän ja testosteronitasojen välillä ei kuitenkaan havaittu yhteyttä. Tulos on julkaistu artikkelissa nimeltä ”Some like it hot” Physiology and Behaviour -lehdessä.

Tutkimus viittaa siihen, että testosteronitasojen ja tulisen ruoan välillä on yhteys.

Tiesitkö, että …?

Päivittäinen T8:n saanti antaa elimistölle sinkkiä, joka auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä, sekä magnesiumia ja B6-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia lihastoimintaa ja normaalia psykologista toimintaa. Terminalia chebula voi auttaa ylläpitämään vahvaa libidoa.

Kokeile T8 60 päivää

50% alennuksella nyt vain 17,25€

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.

Ei etukäteismaksua

Ei ostovelvoitteita

14 päivän peruutusoikeus

Ilmainen toimitus