Tutkimukset

T8 on luonnollinen ravintolisä miehille – suunniteltu ylläpitämään terveellisiä testosteronitasoja.

Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että fenugreekin (sarviapila) nauttiminen voi lisätä testosteronitasoja.

Kahdeksan viikkoa kestäneessä tutkimuksessa, johon osallistui 49 miestä, havaittiin testosteronin nousua ja merkittävää lihasmassan kasvua lumelääkeryhmään verrattuna. Osallistujat söivät 500 mg sarviapilaa päivittäin.

Tutkimus: Kaupallisesti saatavilla olevan kasvitieteellisen lisäravinteen vaikutukset lihasvoimaan, kehon koostumukseen, tehontuottoon ja hormonaalisiin profiileihin resistenssitreenatuilla miehillä

Satunnaistetussa tutkimuksessa 60 tervettä osallistujaa sai sarviapilakapseleita (300 mg kahdesti vuorokaudessa). Tuloksena oli, että sarviapilaa käyttäneillä oli korkeampi anabolinen ja androgeeninen taso kuin lumeryhmässä. Tutkimus osoitti myös, että kehon rasvapitoisuus väheni lihasmassaa vaarantamatta. Sarviapila-ravintolisät osoittautuivat turvallisiksi ja osallistujilla oli suuri tukitoleranssi.

Tutkimus: Sarviapila-glykosidi-ravintolisän suotuisat vaikutukset miespuolisiin koehenkilöihin resistenssitreenin aikana: Satunnaistettu kontrolloitu pilottitutkimus

Terminalia Chebula auttaa ylläpitämään vahvaa libidoa ja säilyttämään lisääntymiskykyä. Tutkimukset osoittavat tehon 100 mg: n päivittäisellä saannilla.