Tutkimukset

T8 on luonnollinen ravintolisä miehille – joka on suunniteltu ylläpitämään normaaleja testosteronitasoja.

Nuorilla miehillä vuonna 1996 tehdyssä tutkimuksessa sinkki– ja testosteronitasojen välillä osoitettiin selvä yhteys. Osallistujat laitettiin noudattamaan ruokavaliota, joka sisälsi hyvin vähän sinkkiä, ja lopulta heille kehittyi merkittävä sinkin puutos. Samaan aikaan testosteronitasot elimistössä laskivat lähes 75 prosenttia 20 viikon jälkeen vähäsinkkisestä ruokavaliosta johtuen.

Samassa tutkimuksessa sinkkilisää tarkasteltiin myös vanhemmilla miehillä. Johtopäätös oli, että testosteronitasot yli kaksinkertaistuivat sinkin saannin avulla.

Tutkimukseen osallistujat saivat 459 umolia (30 mg) sinkkiä. T8 sisältää 20 mg sinkkiä.

Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että magnesium lisäravinteet voivat auttaa palauttamaan testosteronitason normaaliksi, jos kehosta puuttuu tämä tärkeä mineraali.

Ja näyttää siltä, ​​että mitä enemmän magnesiumia sinulla on veressäsi, sitä suurempi on vapaan testosteronin määrä kehossasi, Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis -lehdessä julkaistun tutkimusartikkelin mukaan.

Terminalia Chebula auttaa ylläpitämään vahvaa libidoa sekä säilyttämään sukuelinten toimintakyvyn. Tutkimukset osoittavat vaikutuksen 100 mg: n päivittäisellä saannilla.

Kokeile T8 60 päivää

50% alennuksella nyt vain 17,25€

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.

Ei etukäteismaksua

Ei ostovelvoitteita

14 päivän peruutusoikeus

Ilmainen toimitus