Tunnen itseni 5 vuotta nuoremmaksi

Arturas Cepulis oli aiemmin ollut täynnä energiaa ja intoa, ennen kuin hän sai vaikean murtuman jalkaan työpaikalla, ja hänet passitettiin sairauslomalle ja kotiin. Elämä muuttui dramaattisesti.

46-vuotiaana hän koki tilanteen olevan erityisen raskas. Oli vaikea löytää vanhaa, energistä ja positiivista Arturasta.

Menetti kaiken energian

– Minusta tuntui niin surulliselta ja alakuloiselta, ja heräsin uupuneena joka aamu, hän sanoo suoraan. Kaikki tuntui harmaalta ja hänellä ei ollut mitään kiinnostusta mihinkään. Samoja tunteita, joiden kanssa monet miehet kamppailevat neli-viisikymppisinä, vaikka he eivät olisikaan sairauslomalla.

Mutta vaikka Arturas oli menettänyt kaiken motivaation ja halun, hänen sisällään oli silti taistelija. Hän ei ollut menettänyt itseään kokonaan.

Luonnollinen testosteronilisä

– Aloin miettiä, kuinka voisin päästä pois tästä noidankehästä, ja Facebookissa olin nähnyt mielenkiintoiselta vaikuttavan artikkelin testosteroni lisäravinne T8:sta, Arturas kertoo.

Hän otti selvää tuotteesta tarkemmin ja huomasi, että T8 sisälsi vain luonnollisia ainesosia. Sitten hän päätti lopulta testata:

– Ajattelin, että minun pitää vain kokeilla jotain palatakseni normaaliksi omaksi itsekseni, hän naurahtaa.

Aikaisin ylös

Lyhyen ajan kuluttua hän huomasi muutoksen energiatasossa:

– Aloin herätä kello 5-6 aamulla, kuten ennen. Samalla tunsin, että aloin olla taas aktiivisempi. Työmotivaatio palasi takaisin, sanoo Arturas innostuneena, ja uskoo, että hänen sisäinen energiansa palaa jälleen täydellä liekillä.

Nyt hän voi tehdä paljon enemmän ja kaikki näyttää valoisammalta.

Nyt elämä on vihdoin muuttunut.

 – Kun olen ottanut T8:a joka päivä pidemmän aikaa, tunnen olevani vähintään viisi vuotta nuorempi, Arturas hymyilee. Tätä hän haluaa myös jatkaa. Hän on matkalla takaisin siihen, missä hän oli ennen murtunutta jalkaa.

Haluatko sinäkin saada energisyytesi takaisin? Tilaa T8 alla olevasta lomakkeesta ja koe positiiviset muutokset.

Kokeile T8 60 päivää

50% alennuksella nyt vain 17,25€

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.

Ei etukäteismaksua

Ei ostovelvoitteita

14 päivän peruutusoikeus

Ilmainen toimitus

*T8 sisältää sinkkiä, joka auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä, sekä magnesiumia ja B6-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.