TESTOSTERONI HUOLEHTII KAIKESTA HYVÄSTÄ MITÄ SINULLA ON

Energia, voima, lihasmassa, seksuaalinen halu. Paljon riippuu testosteronitasostasi. Koska kun menetät testosteronia, voit menettää myös kyvyn rakentaa lihaksia, sinulla on vähemmän energiaa, ja mitä tapahtuukaan sukupuolivietille, et ehkä edes halua ajatella sitä.

35 ikävuodesta lähtien menetät jopa 1 prosentin testosteronia vuodessa. Tämä on alku niin sanotuille miesten vaihdevuosille, jotka monet kokevat vaikeana.

Aika muuttaa kaiken


Sekä keho että mieliala muuttuvat: esimerkiksi kilot voivat yhtäkkiä alkaa asettumaan vatsan ympärille. Moni kokee, että liikunnalla ei ole samaa vaikutusta kuin ennen – lihasmassan rakentaminen ja ylläpitäminen voivat vaikeutua.

Monet asiat, jotka yhdistämme itseemme miehinä, muuttuvat hitaasti, mutta varmasti. Ja muutoksen näkeminen voi olla sekä masentavaa että turhauttavaa. Sillä asiat, joita et halua menettää, alkavat yhtäkkiä lipsua käsistäsi ikääntymisen myötä, eikä kehosi enää toimi samalla tavalla ja onnistu tekemään kaikkea, mitä haluat.

Haluatko yhä rakastella?


Yksi herkimmistä aiheista testosteronin ympärillä on se, mitä se tekee sukupuolivietillemme ja kyvyllemme suoriutua hyvin parisuhteessa. On monia, jotka ikääntyessään kamppailevat seksuaalisen halun ja haluttomuuden kanssa, ja usein avain tähän on testosteroni:

Yleinen syy alhaiseen sukupuoliviettiin on se, että hormonit ovat epätasapainossa. Hormonit ovat elimistössäsi kemiallisia sanansaattajia, joilla on useita keskeisiä toimintoja unen laadulle, aineenvaihdunnalle, mielialalle – ja seksielämällesi. Miehillä testosteronin puute voi olla erityisesti syy haluttomuuteen.

Mutta onneksi on olemassa tapoja ylläpitää testosteronia aina vanhuuteen saakka, ja silloin on ensisijaisesti kyse hyvästä ruokavaliosta ja liikunnasta.

Sinun täytyy huolehtia tärkeistä asioista.


Liikunta on avain kehon testosteronitasojen ylläpitämiseen lähes koko elämäsi ajan, ja jotkut menetelmät ovat tehokkaampia kuin toiset. Liikuntamuodot, jotka rakentavat lihaksia ja ylläpitävät painoa, ovat tehokkaimpia: Lihasmassa tuottaa testosteronia, ja myös ylipainon ja kehon alhaisen testosteronipitoisuuden välillä on havaittu selvä yhteys.

Lue lisää testosteronista ja liikunnasta täältä:
Miten liikunta lisää testosteronia?

Kyse on oikein syömisestä: on olemassa useita elintarvikkeita, jotka antavat sinulle voimaa, energiaa ja potenssia. Jos syöt ruoka-aineita, kuten ostereita, pinaattia, munia, tonnikalaa tai papuja, annat kehollesi kaikki edellytykset terveellisen testosteronitason ylläpitämiseksi monien, monien vuosien ajan.

Turvallinen lähde


Mutta jos haluat varmistaa, että kehosi saa taatusti ravintoaineita, joita se tarvitsee ylläpitääkseen terveellisiä ja normaaleja testosteronitasoja, sinun pitäisi myös käyttää oikeanlaisia lisäravinteita.

Päivittäinen T8:n saanti antaa elimistölle sinkkiä, joka auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä, sekä magnesiumia ja B6-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia lihastoimintaa ja normaalia psykologista toimintaa. Mucuna pruriens auttaa ylläpitämään vahvaa seksihalua.

Näin huolehdit siitä hyvästä, mitä sinulla on.

ILMAISET

POSTIKULUT

TURVALLINEN

TILAUS

NOPEA

TOIMITUS

T8 form #1

Testaa T8 60 päivää

50% ALENNUKSELLA – VAIN 17,25,-

Sinut ohjataan tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroasi koskevilla tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja ehdoista. Et tilaa vielä mitään.

Mitä tapahtuu, kun teet tilauksen?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton toimitus.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen seuraavaa toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 17,25 Eur per kuukausi (yhteensä 69 Eur).

Mitä tapahtuu, kun teet tilauksen?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton toimitus.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen seuraavaa toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 17,25 Eur per kuukausi (yhteensä 69 Eur).

*Sinkki auttaa ylläpitämään normaaleja testosteronitasoja veressä sekä normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymiskykyä. Terminalia Chebula auttaa ylläpitämään vahvaa libidoa. Magnesium edistää normaalia lihasten toimintaa.