NÄIN ALHAINEN TESTOSTERONITASO TUHOAA ITSETUNNON

Mitä testosteronilla on sanottavanaan sen suhteen, miten suoriudumme töissä, treenatessa tai sängyssä? Itseasiassa paljonkin. Ainakin itsetunnon kannalta.

Mutta tiesitkö, että lähtökohtana kyvylle suoriutua ja rakentaa hyvää itsetuntoa miehenä on erityinen sukupuolihormoni?

Kehon testosteronitaso vaikuttaa ja muokkaa meitä useilla tärkeillä osa-alueilla koko elämämme ajan – ja tämä tärkeä mieshormoni tekee sinusta monella tapaa juuri sellaisen ihmisen kuin olet.

Ja kun testosteronitaso laskee tai nousee, niin muutut sinäkin.  

Suuri muutos

Naisten vaihdevuodet ovat hyvin dokumentoitu, keskusteltu ja ymmärretty käsite. Mutta meillä miehillä on myös vaihdevuodet, mitkä tulevat meille usein ikään kuin hiipimällä ja vaivihkaa. Alamme menettää testosteronia noin 35 ikävuodesta lähtien.

Itse asiassa jopa prosentin vuodessa.

Kuten jo mainittiin, testosteronilla on valtava vaikutus meihin sekä psyykkisesti että fyysisesti. Se on loppujen lopuksi meidän tärkein sukupuolihormonimme, joka ylläpitää rakastettuja maskuliinisia ominaisuuksiamme. 

Puhumme energiatasoista, mielialasta, lihasmassasta, seksihaluista tai libidosta.

Ja tietysti mukaan kuuluu myös itseluottamus. Koska se voi kadota nopeasti, kun jonain päivänä koet, että sekä keho että psyyke ovat muuttuneet.

Et ole enää samanlainen, et itsellesi etkä muille.

Onko tämä uusi sinä? 

Kun testosteronin määrä laskee tasaisesti 40-50-vuotiaana ja sen jälkeen, yhä useammat meistä miehistä kokevat lisääntynyttä väsymystä ja energian puutetta. Voit tuntea olosi ailahtelevaiseksi ja jopa ärtyneeksi. Et ole kiinnostunut liikunnasta ja fyysisestä aktiivisuudesta entiseen tapaan. Saatat kokea haluttomuutta tai et pysty harrastamaan seksiä.

Lihasmassa pienenee, voit kokea itsesi heikommaksi – ja ainoa asia, joka kasvaa, on vatsa.

Onneksi on mahdollista pitää huolta lihasmassasta.

Terveellinen testosteronille ja itsetunnolle

Onneksi on olemassa yksinkertaisia ​​toimenpiteitä, joiden avulla voit ylläpitää testosteronitasoja ja miehuutta sekä vähentää miesten vaihdevuosien merkkejä.

Liikunta ja terveellinen ruokavalio ovat äärimmäisen tärkeitä sinulle, joka haluat tuntea olosi paremmaksi ja silti suoriutua hyvin iän myötä – mutta voi myös olla hyödyllistä ottaa käyttöön ravintolisä, joka on erityisesti kehitetty pitämään huolta testosteronitasoistasi.

Kaksi T8-tablettia sisältää sinkkiä, joka auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä sekä normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymiskykyä. Magnesium ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia lihasten toimintaa ja normaalia psykologista toimintaa. Terminalia chebula voi auttaa ylläpitämään vahvaa libidoa.

Kaikki, mikä on tärkeää miehen itsevarmuudelle!

Kokeile T8 60 päivää

50% alennuksella nyt vain 17,25€

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.

Ei etukäteismaksua

Ei ostovelvoitteita

14 päivän peruutusoikeus

Ilmainen toimitus