Miten liikunta lisää testosteronia!

Tiesitkö, että tapa, jolla liikut, vaikuttaa paljon testosteronitasoosi tai että jotkut liikuntamuodot voivat todella jopa alentaa testosteronitasoasi? Miten liikunnalla saadaan enemmän testosteronia ja suurin mahdollinen hyöty yhdessä ravitsemuksen kanssa?

Liikunta on avain ylläpitämään ja lisäämään kehon testosteronitasoja koko elämän ajan, mutta jotkut menetelmät ovat tehokkaampia kuin toiset. Liikuntamuodot, jotka rakentavat lihaksia ja ylläpitävät sopivaa painoa, ovat tehokkaimpia: Lihasmassa tuottaa testosteronia, ja on löydetty selkeä yhteys ylipainon ja alhaisen testosteronitason välillä. 

Raskaat painot

Tutkimukset osoittavat, että painonnostoharjoitukset raskailla painoilla ovat tehokkain tapa lisätä testosteronia. Kun lihasmassa kasvaa, myös kehon kyky tuottaa testosteronia kasvaa. Suorita kaksi sarjaa ja kolmesta viiteen toistoa maksimipainoilla suurissa lihasryhmissä, kuten reisilihakset, selkälihakset, hauis ja hartiat: Vahvistamalla koko kehoa vältät vammoja ja lisäät aineenvaihduntaa.  

Korkean intensiteetin intervalliharjoittelu

Intervalliharjoittelulla on myös todistettu olevan vaikutus testosteronitasoihin, jos syke pysyy korkeana. Tutkimukset osoittavat lisäksi, että 1-2 minuutin lepoajalla suorituksen välillä on suurin vaikutus.

Korkean intensiteetin intervalliharjoittelu

Intervalliharjoittelu testosteronin lisäämiseksi

Nosta painoja 30-45 minuuttia kaksi tai kolme kertaa viikossa. Suorita muina päivinä intervalliharjoituksia ja lyhyitä kuntoharjoituksia korkealla intensiteetillä. Liikunta iltapäivällä tai illalla ovat tehokkainta testosteronin lisäämiseksi, kun taas liikunta aamulla käynnistää kehon aineenvaihdunnan. Saat optimaalisen tuloksen toteuttamalla aerobisen harjoituksen aamulla ja raskaamman lihastreenin myöhemmin päivällä tai illalla.

Vältä näitä harjoituksia!

Jos liikut saadaksesi enemmän testosteronia, sinun tulisi välttää vaativia, pitkäkestoisia kestävyysharjoituksia, kuten tuntikausien juoksua tai pyöräilyä. Kestävyysurheilijoilla on usein enemmän kortisolia kehossa, jolla on testosteronin päinvastainen vaikutus. Kestävyysharjoittelu voi myös hajottaa lihaskudosta.

Mutta se ei tarkoita, että kestävyysharjoittelu olisi epäterveellistä. Kohtalaiset määrät, kuten 30 minuuttia viitenä päivänä viikossa, huolehtii sydämesi terveydestä ilman kortisolin tuotantoa.   

T8

Mutta jos sinulla on jo madaltunut testosteronitaso, voi olla vaikeaa löytää energiaa ja aloittaa säännöllinen liikunta. T8-ravintolisän päivittäinen käyttö antaa keholle sinkkiä, joka auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä sekä magnesiumia ja B6-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä. Jo lyhyen käyttöajan jälkeen voit huomata, että saat enemmän energiaa, sinulla on enemmän seksuaalista halukkuutta ja liikunta maistuu paremmalta. Se on hyvän muutoksen alku ja avain terveellisempään elämään. 

Käynnistä moottorisi nyt! Tilaa ensimmäinen pakkaus T8:a ja aloita treenaaminen.

Kokeile T8 60 päivää

50% alennuksella nyt vain 17,25€

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.

Ei etukäteismaksua

Ei ostovelvoitteita

14 päivän peruutusoikeus

Ilmainen toimitus