Miksi koet erektiohäiriöitä ikääntymisen myötä?

Yhden laajamittaisen tutkimuksen (Massachusetts Male Aging Study) mukaan yli 50 prosenttia 40–70-vuotiaista miehistä voi kokea erektiohäiriöitä elinaikanaan. Mutta mitkä ovat näiden erektio-ongelmien syyt, ja mitä voit tehdä niille itse?

Kaikki miehet voivat kokea erektio-ongelmia elämänsä aikana, mukaan lukien ne, jotka ovat nuoria. Mutta kehossa tapahtuu joitain suuria muutoksia 40 ikävuoden jälkeen, mikä tekee normaalin erektion ylläpitämisestä erityisen vaikeaa.

Lääketieteellisessä termistössä tätä tilaa kutsutaan nimellä erektiohäiriö (impotenssi), ja se voi olla suuri rasitus ongelmasta kärsivälle henkilölle. Mutta se voi myös olla tuskallista kaikille kumppaneille. Kyvyttömyys yhdyntään on yleensä tuhoisaa sekä itsetunnolle että ihmissuhteille.

Siksi on hyvin tärkeää ymmärtää erektiohäiriöiden yleisimmät syyt.   

Paljon on kiinni pään sisältä

Koska niin suuri osa miesten minäkuvasta liittyy siihen, että voit niin sanotusti toimia kaikilla areenoilla, erektio liittyy myös suurelta osin itsetuntoon ja miesten voimantunteeseen. Kun asiat alkavat mennä pieleen, sillä on myös suuria seurauksia. Päädyt nopeasti itseään vahvistavaan erektio- ja haluttomuusongelmien noidankehään.

Kuinka saada kova erektio uudelleen, on kysymys, johon todennäköisesti tartut. Ja monille erektion puute on yksinkertaisesti seurausta henkisistä syistä, kuten suorituskyvyn ahdistuksesta, stressistä tai häiriöistä, kuten ahdistuksesta, masennuksesta tai lääkkeiden käytöstä. Viisainta on puhua ammattilaisille, kuten seksologille tai lääkärille.

Perinteisesti erektioon liittyviä ongelmia on pidetty pään sisäisinä psyykkisinä ja mielenterveyshäiriöiden oireina, mutta viime vuosina on myös keskitytty yhä enemmän fyysisiin syihin, jotka selittävät, miksi penis ei enää tule kovaksi.

Joillakin yleisillä syillä voi olla dramaattisia seurauksia

Erektiohäiriöt voivat myös olla oire vakavasta sairaudesta. On tärkeää ottaa välittömästi yhteyttä lääkäriin heti, kun huomaa, että kyseessä on jatkuva ongelma. Kyvyttömyys saavuttaa erektio voi olla indikaattori elintapasairauksista, kuten sydänsairauksista, tietyntyyppisestä syövästä, tyypin 2 diabeteksesta, korkeasta verenpaineesta tai lihavuudesta.

Erektiohäiriöt voivat johtua myös lääkkeiden sivuvaikutuksista, kuten masennuslääkkeistä, jotka aiheuttavat vähentynyttä halua ja erektio-ongelmia.

Sinulla seisoo testosteronin ansiosta

Mutta hyvin yleinen syy haluttomuuteen ja impotenssiin yli 40-vuotiailla miehillä on testosteronin puute kehossa – Testosteroni on uskomattoman tärkeä mieshormoni! Se vaikuttaa ensisijaisesti sukupuoliviettiin. Jos kärsit testosteronivajeesta, voit menettää halun tehdä aloitteen seksiin.

Miesten testosteronitasot laskevat iän myötä. 35 ikävuodesta lähtien se vähenee noin prosentin vuodessa.

Miehet saavuttavat myös vaihdevuodet (andropaussi) – ja joillekin tämä voi tulla erityisen äkillisesti, jos he ovat altistuneet suurelle fyysiselle tai henkiselle stressille, masennukselle, surulle tai ovat palaneet loppuun.

Noin 30 prosentilla kaikista 60-vuotiaista testosteronitaso on alhaisempi kuin normaalilla väestöllä, ja halu ja libido voivat laskea. He huomaavat usein, ettei heillä ole riittävästi puhtia olla yhtä seksuaalisesti aktiivisia kuin ennen.

Mikään ei tule itsestään

Siksi useimpien miesten olisi hyvä aloittaa testosteronitasojen ylläpito jo 30 ikävuodesta lähtien. Testosteronilisällä (tai testosteronitableteilla) voi olla hyvä vaikutus, jonka avulla voit helposti säilyttää hyvän seksielämän, halukkuuden ja erektiot niin kauan kuin mahdollista. Näin saat usein erektiosi takaisin.

Muista kuitenkin tarvittaessa puhua lääkärisi kanssa!

T8 kattaa päivittäisen annoksen sekä sinkkiä, magnesiumia että B6-vitamiinia: Se on helpoin ja nopein tapa ylläpitää testosteronitasoja.

Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä, magnesium ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Tilaa ensimmäinen paketti alla olevasta lomakkeesta ja koe positiiviset vaikutukset itse.

Kokeile T8 60 päivää

50% alennuksella nyt vain 17,25€

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.

Ei etukäteismaksua

Ei ostovelvoitteita

14 päivän peruutusoikeus

Ilmainen toimitus

Lähde:

Impotence and its medical and psychosocial correlates: results of the Massachusetts Male Aging Study