Meistä

Miksi kehitimme T8:n

30 ikävuoden jälkeen miehet menettävät noin 1% testosteronitasostaan vuodessa. Monet asiat kehossa muuttuvat: paino, lihasvoima ja halukkuus. Monet tuntevat olonsa väsyneeksi. Kyse on yksinkertaisesti eräänlaisista miesten vaihdevuosista, joiden kanssa monet ihmiset kamppailevat. Se tuhoaa monen elämänlaadun.

Samalla ravitsemusasiantuntijat tietävät, että tämä on tila, joka voidaan estää oikealla ruokavaliolla. On monia ainesosia, joilla on erittäin hyvä vaikutus testosteronitasoihin. Perusteellisen tutkimus- ja kehitysprosessin jälkeen päädyimme valmisteeseen, joka yhdistää 8 erityisen tärkeää vaikuttavaa ainetta, kuten sinkkiä ja magnesiumia, yhteen tablettiin. Nyt sinun ei tarvitse syödä ostereita ja pinaattia joka päivä, vaan voit helposti täydentää ruokavaliotasi T8: lla.

T8 on Pohjoismaiden nopeimmin suosiotaan kasvattava miesten ravintolisä, joka auttaa tuhansia miehiä joka kuukausi.

Tietoa meistä

Muutamassa vuodessa Vitamailista on kasvanut yksi Pohjoismaiden johtavista toimijoista luontais- ja terveystuotteiden ja ravintolisien parissa. Kehitämme omia ainutlaatuisia, pohjoismaiseen elämään ja ilmastoon räätälöityjä ravintolisiä, jotka perustuvat tutkimuksiin, kokemuksiin ja korkealaatuisiin raaka-aineisiin.

Siksi meillä on nyt yli 250 000 asiakasta Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Näin kehitämme tuotteitamme:

Laatua, innovaatioita ja turvallisuutta!

  • Tutkimukseen perustuen: Yhdistämme luonnolliset ainesosat vaikuttaviin aktiivisiin aineisiin, jotka ovat osoittaneet tuloksia monenlaisissa tutkimuksissa, ja kokoamme ne innovatiivisilla tavoilla. Tutkimus on kaiken toimintamme perusta.
  • Korkealaatuiset raaka-aineet: Ainoastaan puhtaimmista lähteistä hankitut luonnolliset raaka-aineet. Asetamme erittäin korkeat vaatimukset tuoreudelle ja kestävälle tuotannolle. Kaikki käyttämämme raaka-aineet on varustettu erikseen tarkastettavalla analyysitodistuksella.
  • Turvallinen ja luonnollinen tuotanto: Kaikki ravintolisämme valmistetaan Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen (EFSA) ja Pohjoismaisten elintarviketurvallisuusviranomaisten ohjeiden sekä hyvän tuotantokäytännön (GMP) mukaisesti.
  • Ylimääräinen laadunvarmistus: Kaikki valmistetut tuotteet lähetetään Eurofinsille (yksi maailman johtavista analyysiyrityksistä) laadunvalvontaa varten.

Terveyttä suoraan kotiin toimitettuna

Tuoreus on välttämätöntä ravintolisien ja niiden vaikutusten suhteen. Tuotteidemme laadun ja tuoreuden varmistamiseksi ne lähetetään siksi suoraan kotiisi. Tuotteemme eivät koskaan seiso kaupan hyllyillä ja menetä näin tehojaan.

Saat säännöllisesti uuden lähetyksen tuoreita ravintolisiä suoraan kotiin toimitettuna – näin tuote ei koskaan lopu eikä sinun tarvitse aina erikseen tilata lisää. 

Tavoitteenamme on tarjota aina ensiluokkaista asiakaspalvelua. Siksi Vitamail on voittanut ”Parhaaksi testattu-Best in Test” -asiakaspalvelupalkinnon neljä kertaa – viimeksi verkkokauppakategoriassa vuonna 2020.

Haluatko tehdä muutoksia tilaukseen?

Voit helposti tehdä muutoksia tilaukseen ja laskuun asiakasportaalissa.

Haluatko tehdä muutoksia tilaukseesi?

Voit helposti tehdä tilaus- ja laskumuutoksia asiakasportaalissa.

Kirjaudu sisään asiakasportaaliin

Muita kysymyksiä?

Mietitkö jotain muuta? Tuotekysymykset? Palautteet ja kiitokset?

Mene asiakaspalveluun