Maskuliinisuutesi vähenee!

Miesten testosteronitasot ovat laskeneet vähitellen vuosikymmenien ajan. Samaan aikaan useat eurooppalaiset tutkimukset osoittavat, että keskimääräisen miehen siittiöiden laatu ei ole enää yhtä voimakas.

Joten mitä meissä miehissä todella tapahtuu?

Kattavin tutkimus miesten yleisestä testosteronitasosta on vuodelta 2007, jolloin Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism paljasti amerikkalaisten miesten testosteronin vähenemisen 80-luvulta lähtien 1%:lla vuodessa.

Vuonna 2004 60-vuotiaalla miehellä oli 17% vähemmän testosteronia kuin 60-vuotiaalla vuonna 1987.

Vastaavassa Tanskan väestön tutkimuksessa havaittiin, että vuosina 1920 ja 1960 testosteronitasot Tanskan miesväestössä olivat laskeneet kaksinumeroisen prosenttiyksikön!

Miehet ovat heikentyneet

Siksi ei ole ihme, että nuoret miehet ovat nykyään heikompia kuin mitä he ovat olleet historian saatossa. Vuonna 2016 tehdyssä amerikkalaisessa tutkimuksessa 20-34-vuotiaat työnsivät keskimäärin 44,45 kilon voimalla oikealla kädellään. Se on 8,62 kiloa vähemmän kuin mitä samanikäinen mies onnistui työntämään vuonna 1985.

Miksi menetämme kaiken tämän maskuliinisen voiman?

Kokonaisuus on hyvin monimutkainen ja tekijöitä on useita. Suuret yhteiskunnalliset muutokset, kuten se, että miehet eivät enää työskentele fyysisesti vaativissa tehtävissä, tulevat esiin, ja se, että istumme paikallaan ja kerrytämme lisää painoa (liikalihavuus estää testosteronin tuotantoa). Monet myös väittävät, että kemialliset aineet ja kotitaloustuotteiden saastuminen ovat syynä.

Mutta voisiko myös olla, että miehet elävät nyt yhteiskunnassa, joka ei arvosta perinteisiä maskuliinisia arvoja yhtä paljon? Tutkijat kysyivät tämän vuosituhannen amerikkalaisilta, missä he olivat maskuliinisessa mittakaavassa. Vain 30% 18–29-vuotiaista piti itseään ”täysin maskuliinisina”.

Vastaava luku yli 65-vuotiailla miehillä oli 65%.

Testosteroni tarjoaa elämänlaatua

Vaikka yhteiskunta ei enää vaadi sinua menemään metsään ja seuraan tappamaan riistaa selviytyäksesi, testosteroni on edelleen ratkaisevan tärkeää miesten fyysiselle ja henkiselle terveydelle. Tutkimukset osoittavat, että testosteroni lisää lihasmassaa, voimaa ja parantaa seksuaalista halukkuutta. Se myös alentaa kolesterolia ja vastustaa insuliiniresistenssiä. Testosteroni on myös erittäin tärkeää siittiöiden ja punasolujen tuotannossa ja siinä, kuinka miehet varastoivat rasvaa kehoonsa.

Puutos aiheuttaa oireita

Kun menetät testosteronia, koet, että kehosi muuttuu. Voit masentua ja menettää sekä itseluottamuksen että seksuaalisen halukkuuden.

Onneksi on helppoja tapoja auttaa testosteronitasojasi. T8 on tuote, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kahdeksasta luonnollisesta ainesosasta, sinkki mukaan lukien, joka auttaa ylläpitämään testosteronitasojasi. Jo lyhyen päivittäisen käytön jälkeen, mieluiten yhdistettynä liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon, huomaat nopeasti, että energiatasosi ja halukkuutesi voivat palata.

Voit lukea lisää täältä: 8 syytä käyttää T8:a

Onko sinulla liian vähän testosteronia?

Toisin kuin naiset, joiden hormonitaso laskee vaihdevuosien aikana, miehen testosteronipitoisuuden lasku on salakavalampaa ja voi olla aluksi vaikea huomata.

Mutta on tiettyjä merkkejä, joista sinun tulisi olla tietoinen:

Olet väsyneempi

Miehet, joilla on alhainen testosteronitaso, kokevat usein olevansa väsyneitä ja uupuneita. Jos olet jatkuvasti väsynyt etkä löydä motivaatiota esimerkiksi liikuntaan, tämä voi olla merkki siitä, että sinulla on testosteronin vajausta.

Menetät lihaksia

Testosteroni on uskomattoman tärkeä rakennuspalikka lihasmassan suhteen, ja miehet, jotka menettävät testosteronia, kokevat myös menettävänsä lihasmassaa ja sitä on vaikeampaa rakentaa uudelleen.

Painosi alkaa nousta

Miehet, joilla on alhainen testosteronitaso, alkavat myös kerryttämään enemmän rasvaa kehoonsa, ja tämä on huono kierre. Korkea rasvaprosentti estää myös testosteronin tuotantoa ja edistää naishormoni estrogeenin tuotantoa.

Koet mielialan vaihteluita

Ärtyneisyys, heikentynyt itsetunto, keskittymisvaikeudet, masennus. Koska testosteroni on tärkeä niin monissa kehon prosesseissa, se vaikuttaa myös mielialaan. On vaikea tuntea olevansa henkisesti huippukunnossa, kun paino nousee, lihakset katoavat ja olet jatkuvasti väsynyt.

Tästä voit suorittaa yksinkertaisen online-testin, jossa on 10 kysymystä. Testi antaa sinulle osviittaa siitä, voisiko sinulla olla testosteronin puutetta.

Suorita T8-testi!

Haluatko ylläpitää normaalia testosteronitasoa?

Päivittäinen T8:n saanti antaa elimistölle sinkkiä, joka auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä, sekä magnesiumia ja B6-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia lihasten toimintaa ja normaalia psykologista toimintaa. Terminalia chebula voi auttaa ylläpitämään vahvaa libidoa.

Tilaa ensimmäinen paketti T8:a alla olevalla lomakkeella ja koe positiiviset vaikutukset itse!

Kokeile T8 60 päivää

50% alennuksella nyt vain 17,25€

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.

Ei etukäteismaksua

Ei ostovelvoitteita

14 päivän peruutusoikeus

Ilmainen toimitus