Kunnon miesruoka, joka lisää testosteronia!

Miesruoka ei ole makkaraa, hampurilaisia ​​ja ranskalaisia, jotka on kastettu pekoniin ja ketsuppiin. Ei, se on ruoka, joka lisää testosteronia ja antaa sinulle voimaa, energiaa ja tehoa. Katso raaka-aineet tästä!

TONNIKALA. Testosteroni liittyy läheisesti D-vitamiiniin, jota tonnikala sisältää sen lisäksi, että siinä on runsaasti proteiinia ja vähän kaloreita. Yksi annos tonnikalaa päivässä kattaa D-vitamiinin tarpeen. Voit myös syödä sardiinia tai lohta vaihtoehtoisesti.

KANANMUNA. Fantastinen elintarvike proteiinien, kolesterolin, D-vitamiinin ja omega 3: n suhteen, jotka kaikki ovat testosteronibuustereita. Uskomattoman hyödyllinen raaka-aine, joka testosteronin tuotannon lisäämisen lisäksi antaa sinulle proteiineja lihasten rakentamiseen.

KAALI. Kaikentyyppiset kaalit ja vihannekset, kuten parsakaali ja nauriit, alentavat estrogeenitasojasi, mikä tekee testosteronista tehokkaamman. Nämä vihannekset sisältävät kemiallista yhdistettä nimeltä indoli-3-karbinoli, joka vähentää naishormoneja. Anna estrogeenille kyytiä kaaliruokien avulla!

GRANAATTIOMENAT. Ei aina yhtä helppoa löytää suomalaisista päivittäistavarakaupoista, mutta granaattiomenat ovat uskomattoman hyvä lähde sekä antioksidanteille että testosteronille ja tekevät ihmeitä verenkierrossa. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että testosteronitasot nousivat 24% kahden tuoreen hedelmän säännöllisen kulutuksen jälkeen.

PINAATTI. Magnesium on tärkeä osa testosteronin rakentamisessa, koska se sitoutuu kehosi testosteroniin ja nostaa tasoa ajan myötä. Pinaatti on ainutlaatuinen magnesiumlähde ja sillä on suuri vaikutus lihasten kehitykseen ja palautumiseen.

OSTERI. Hienostunut ja arvokas lähde sinkille, joka on yksi tärkeimmistä tekijöistä testosteronin rakentamisessa ja ylläpitämisessä. Lisäksi osterit sisältävät suuria määriä proteiinia. Osteri voi itse asiassa sisältää jopa 18 grammaa proteiinia ja kattaa koko päivittäisen sinkkitarpeen.

PAVUT. Arkisempi sinkkilähde, joka sisältää myös D-vitamiinia. Valkoiset pavut, kidneypavut ja mustapavut ovat kaikki hyviä ainesosia, jotka toimittavat keholle sinkkiä, sekä sydämelle hyviä kasvipohjaisia ​​proteiineja.

Koetko näiden elintarvikkeiden hankkimisen hankalaksi, tai ehkä sinulla ei vain ole aikaa tai halua syödä niitä säännöllisesti? T8-ravintolisä kattaa päivittäisen tarpeen sinkkiä, magnesiumia ja B6-vitamiinia: Tämä on ehdottomasti helpoin ja nopein tapa ylläpitää testosteronitasojasi.