Usein kysytyt kysymykset

olemme keränneet yleisimmät kysymykset, joita olemme saaneet asiakkailtamme, ja joihin olemme yrittäneet vastata parhaan kykymme mukaan. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mitä T8 sisältää?

T8 sisältää B6-vitamiinia, mineraaleja sinkkiä ja magnesiumia sekä luonnollisia aineita sarviapila, muira puama, terminalia ja piperiini.

Kenelle T8 sopii?

T8 on ravintolisä, joka on suunniteltu erityisesti miehille 35 ikävuodesta ylöspäin. Tuotteen tarkoituksena on ylläpitää tai nostaa normaalia testosteronitasoa kehossa.

Kuinka kauan minun pitäisi käyttää T8:a, ennen kuin huomaan vaikutuksen?

Suosittelemme ottamaan kaksi tablettia päivittäin ainakin 4-6 kuukauden ajan parhaimman vaikutuksen saamiseksi.

Pitäisikö minun treenata, kun käytän T8:a?

Voimaharjoittelu ja terveellinen ruokavalio ovat ylivoimaisesti paras tapa nostaa testosteronitasoa. T8 voi auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa ja tuote sisältää saman määrän suositeltuja aineita kuin terveellinen ruokavalio, mutta aktiiviset aineet ovat tiivistetyssä muodossa  ja siten hyödynnettävissä paljon tehokkaammin.

Voinko käyttää T8:a, jos olen allerginen jollekin ainesosalle?

T8 sisältää sarviapilaa, yrttiä, joka voi aiheuttaa ristiallergian muille palkokasveille (esim. maapähkinöille). Siksi ihmisten, jotka ovat allergisia palkokasveille, tulisi huomioida ristiallergian mahdollisuus.

Kuinka vanha minun täytyy olla, jotta voin tilata T8-tuotteen?

Kaikkien tuotteidemme tilaamiseen on 18 vuoden ikäraja.

Voinko ostaa T8:a kaupoista?

Emme myy tuotteitamme kaupoissa. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että haluamme asiakkaidemme saavan tuotteen tuoreena suoraan kotiin postilaatikkoon kannettuna, edullisemmin ilman välikäsiä ja ilman pitkää varastointiaikaa.

Voinko käyttää T8:a, jos käytän lääkkeitä?

Tuotteemme koostuvat yksinomaan luonnollisista aktiivisista aineista, joilla ei ole todistettuja sivuvaikutuksia kehossa. Emme kuitenkaan voi taata, että nämä voimakkaat aineosat eivät vaikuta joihinkin lääkkeisiin, ja suosittelemme siksi kaikille asiakkaillemme kääntymistä lääkärin puoleen, jos he käyttävät lääkkeitä muuttuneen terveydentilan vuoksi. Ole erityisen varovainen, jos käytät korkean verenpaineen tai sydän- ja verisuonitautien lääkkeitä.

Sopiiko T8 myös naisille?

T8 on miesten tuote, koska se voi auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa kehossa.

Onko T8: lla sivuvaikutuksia?

Tuote sisältää vain luonnollisia aktiivisia aineita, joiden ei ole ilmoitettu aiheuttavan sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin ottamaan yhteyttä lääkäriin, jos olet herkkä jollekin aineosalle tai yhteisvaikutus lääkityksen kanssa mietityttää.

Kuinka voin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun?

Puhelimitse: Soita meille numeroon 0931544 (aukioloajat ovat ma – pe klo 10–16)
Sähköposti: asiakaspalvelu@vitamail.fi
Facebook: Keskustele kanssamme T8 Natural Testosterone Booster -sivuilla

Milloin saan tuotteen tilauksen jälkeen?

Tilauksen toimittaminen postilaatikkoosi kestää noin 5-10 työpäivää.

Ovatko asiakastietoni turvassa?

Kyllä! Käytämme salauspalvelua. Tietosi ovat suojattuja.

Kuinka toimin, jos en saanut tilausvahvistusta?

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@vitamail.fi. Näin voimme tarkistaa tilauksesi tilanteen ja varmistaa, että tilauksesi on saapunut ja että kaikki on kunnossa!