Erektio – tiedä nämä kovat faktat

Stondis, seisokki, jöpötys, morning glory. Puhekielessä nimitykset ovat yksinkertaisia ja karkeita. Ja erektio on luultavasti yhtä yksinkertainen asia kuin jäykkä ja kova penis.

Mutta onko se todella niin yksinkertaista?

Koska vaikka pystyssä oleva penis saattaa tuntua yhdeltä miesten perusominaisuuksista, erektioprosessi on yksi kehon monimutkaisimmista saavutuksista! Todiste miehen seksuaalisesta halusta ja elinvoimaisuudesta, joka vaatii fyysistä ja psyykkistä kuntoa ja vaivaa. 

Joten mitä erektion saaminen tarkoittaa?

Lääketieteellisessä kielessä erektio tarkoittaa “siittimen paisumista ja jäykistymistä, kun se täyttyy verellä”.

Erektio tapahtuu pääasiassa siksi, että ajattelemme tai koemme jotain seksuaalista, ja se kestää lyhyen ajan. Erektiot tai kovan peniksen saaminen liittyvät yleensä seksuaaliseen haluun.

Peniksen todellinen erektio tapahtuu sitten erittäin monimutkaisen fyysisen prosessin kautta: peniksen kolme paisuvaiskudosta täyttyvät verellä. Sitten verisuonet sulkeutuvat, ja penis pysyy täynnä verta ja on tullut jäykäksi.

Tämä on ehdottoman välttämätön biologinen reaktio, jonka TÄYTYY tapahtua yhdynnän onnistumiseksi.

Terve erektio liittyy siis läheisesti siihen, mitä kutsumme miehen seksuaaliseksi haluksi ja potenssiksi.

Ja milloin erektio tapahtuu?

Jo sikiöissä on kirjattu erektioita, ja lapsuudessa voi esiintyä spontaaneja erektioita. Erityisesti murrosiässä olevat nuoret pojat, joilla on erityisen aktiivisia hormoneja, voivat kokea erektioita oudoissa tilanteissa. 

Yön aikana penis jäykistyy usein univaiheidemme yhteydessä, ja monet miehet huomaavat myös heräävänsä erektioon aamulla.

Mutta pohjimmiltaan erektio tapahtuu, kun se liittyy sukupuolielinten seksuaaliseen stimulaatioon sekä seksuaalisiin fantasioihin ja haluun.

Voiko käydä niin, että erektiota ei tapahdu?

Miehet puhuvat tästä hyvin harvoin. Mutta suurin osa kokee erektion puutteen tai heikompaa kykyä saavuttaa tai säilyttää erektio elämänsä aikana.

Ehkä yleisin syy on yksinkertaisesti suorituskykyyn liittyvä ahdistus ja hermostuneisuus, joka pilaa kiihottumisen. Jos ajattelet sitä hieman enemmän, kehon melko monimutkaiset prosessit toimivat yhdessä peniksen pystyttämiseksi – ja jos mielesi tulee tielle, asiat menevät pieleen nopeasti. Ja siksi on helppo joutua ajatusmallien noidankehään, joka voi olla hankalaa.  Silloin voi olla fiksua puhua jonkun kanssa – joko lääkärisi tai terapeutin kanssa.

Toinen merkittävä lähtökohta kiihottumiselle ja seksihaluille on testosteronin määrä kehossasi. Iän myötä miesten hormonituotanto vähenee, ja tämä voi vaikuttaa myös seksihaluihisi ja lopulta erektioosi. 

Siksi on hyvä idea huolehtia testosteronistasi, syödä terveellisesti ja pitää keho kunnossa. On helpompaa tuntea olevansa valmis seksuaalisesti, jos olet tyytyväinen myös itseesi fyysisesti.

Nämä ovat asioita, joita voit tehdä itse:

  • Yritä noudattaa terveellisiä elämäntapoja
  • Nuku tarpeeksi
  • Stressaa hieman vähemmän
  • Noudata terveellistä ruokavaliota, jossa on PALJON sinkkiä, magnesiumia ja B-vitamiinia.

Muuten, täältä voit lukea lisää siitä, miksi miehet menettävät seksihalunsa!

On monia tapoja ylläpitää vahvaa seksihalua melkein koko elämän ajan. Esimerkiksi mucuna pruriensia sisältävän lisäravinteen avulla.

Pieni VINKKI: Terminalia Chebula voi edistää vahvaa seksihalua

Tällä kasvilla on positiivisia ominaisuuksia miehen libidolle, ja päivittäisellä saannilla se voi edistää vahvaa sukupuoliviettiä. Joten miehille, jotka kamppailevat seksihalunsa kanssa, päivittäinen annos mucunaa voi olla suureksi avuksi. Silloin annat kehollesi sen tarvitseman boostin.

Ja kokeile T8:aa saadaksesi lisää halua

Päivittäinen T8-annos antaa keholle sinkkiä, joka auttaa ylläpitämään normaaleja testosteronitasoja veressä, ja Mucuna pruriens voi edistää hedelmällisyyttä ja vahvistaa halua.

Lisäksi T8 sisältää myös magnesiumia, joka voi edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia lihastoimintaa ja normaalia psykologista toimintaa – sekä B6-vitamiinia, joka voi auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Enemmän halua. Enemmän energiaa. Enemmän miehekkyyttä.

*T8 on ravintolisä eikä se voi korvata lääkityksiä tai terveellisiä elämäntapoja. T8 tarjoaa keholle muun muassa sinkkiä ja mucuna pruriensia:

Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä, kun taas mucuna pruriens auttaa ylläpitämään vahvaa seksihalua.

ILMAISET

POSTIKULUT

TURVALLINEN

TILAUS

NOPEA

TOIMITUS

T8 form #1

Testaa T8 60 päivää

50% ALENNUKSELLA – VAIN 17,25,-

Sinut ohjataan tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroasi koskevilla tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja ehdoista. Et tilaa vielä mitään.

Mitä tapahtuu, kun teet tilauksen?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton toimitus.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen seuraavaa toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 17,25 Eur per kuukausi (yhteensä 69 Eur).

Mitä tapahtuu, kun teet tilauksen?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton toimitus.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen seuraavaa toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 17,25 Eur per kuukausi (yhteensä 69 Eur).