6 VINKKIÄ KUINKA LISÄTÄ AINEENVAIHDUNTAA

On helppoa ärsyyntyä hoikkaan ystävään, joka voi syödä mitä tahansa ilman, että se näkyy. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että voit lisätä aineenvaihduntaasi. Täältä saat vinkkejä, jotka vievät sinut kohti parempaa aineenvaihduntaa ja lähemmäs sixpackia.

Sinun ja hoikan ystäväsi välinen ero on kehon lepoaineenvaihdunnassa. Sinun on tehtävä todella paljon töitä polttaaksesi rasvaa, jos sinulla on alhainen eli hidas aineenvaihdunta, kun hän taas polttaa rasvaa luonnollisesti enemmän ilman suurta vaivaa.

Onneksi voit nopeuttaa aineenvaihduntaasi 6 helpossa vaiheessa. Mutta ensin katsotaan, mikä vaikuttaa aineenvaihduntaan.

Mikä vaikuttaa aineenvaihduntaan?

Aineenvaihdunta kuvastaa sitä, kuinka nopeasti kehosi pystyy hajottamaan ravintoaineita energian vapauttamiseksi. Tätä kutsutaan myös metaboliaksi. Puhumme energiasta, jota käytetään elintoimintojen, kuten kehon lämpötilan, ylläpitämiseen.

Tämä on prosessi, joka riippuu useista tekijöistä, kuten iästä, sukupuolesta, kehon rasvasta, lihasmassasta, aktiivisuustasosta ja geeneistä.

Esimerkiksi 70-kiloinen mies, joka viettää suurimman osan päivästä täysin levossa, kuluttaa päivittäin noin 1650 kcal.

Voit lisätä aineenvaihduntaasi lisäämällä aktiivisuuttasi. Samalla mitä enemmän lihasmassaa sinulla on, sitä enemmän kehosi käyttää energiaa. Tämä johtuu siitä, että lihaksella on korkeampi aineenvaihdunta kuin rasvakudoksella. Joten miten lisäät aineenvaihduntaasi?

6 vinkkiä aineenvaihdunnan tehostamiseen

1. SYÖ ENEMMÄN PROTEIINIA: Yleensä suositellaan syömään 0,5 grammaa proteiinia painokiloa kohden kehon lihasmassan ylläpitämiseksi. Mutta jos sinulla on muutama kilo liikaa, sinun tulee pyrkiä syömään 1,2–1,5 g proteiinia painokiloa kohden.

2. JUO VETTÄ: Veden juominen on järkevää myös, jos haluat laihtua. Kun juot lasin tai kaksi herätessäsi, kehosi huuhtelee pois myrkkyjä ja lisää aineenvaihduntaa. Eikä vähäisimpänä, vesi auttaa vähentämään ruokahalua ja kalorien saantia. Puoli litraa vettä voi kiihdyttää aineenvaihduntaa ainakin tunnin ajan juomisen jälkeen, ja hyöty on erityisen suuri, jos juomasi vesi on kylmää.

Ylimääräinen lihasmassa auttaa parantamaan aineenvaihduntaasi ja lisäämään kaloreiden polttamista.

3. RAKENNA LIHASTA: Yksi kilo lihasmassaa polttaa noin 12-13 kcal päivässä levossa. Vertailun vuoksi rasva polttaa noin neljä kcal päivässä. Jos lisäät kolme kiloa lihasmassaa, kulutat noin 40 ylimääräistä kcal päivässä.

4. FYYSINEN AKTIIVISUUS: Aerobinen harjoittelu ei tuota suuria lihaksia, mutta se voi kiihdyttää aineenvaihduntaasi harjoituksen jälkeisinä tunteina. Korkean intensiteetin harjoittelu antaa myös lisäpotkua lepoaineenvaihdunnallesi enemmän kuin matalan- tai kohtalaisen intensiteetin harjoittelu.

5. SYÖ VÄLIPALA: Sinun saattaa olla hyödyllistä syödä pieni välipala painosi pudottamiseksi. Useat tutkimukset nimittäin osoittavat, että välipalaan satsaavat syövät vähemmän seuraavalla aterialla.

6. VIHREÄ TEE: Vihreä tee edistää aineenvaihduntaa, mikä puolestaan edistää painonhallintaa. Tutkimukset osoittavat, että ryhmä, joka joi vihreää teetä 12 viikkoa, laihtui keskimäärin 0,2-3,5 kiloa enemmän kuin ne, jotka eivät juoneet teetä.

Miten saat sixpackin?

Valitettavasti ei ole olemassa harjoitusmenetelmiä, jotka keskittyisivät rasvan vähentämiseen tietyissä kehon osissa. Siksi et voi keskittyä vain rasvaan, joka peittää alavatsan lihakset saadaksesi näkyvän sixpackin. Ainoa vaihtoehtosi on polttaa asteittain rasvaa KOKO kehosta. Ja vielä huonompi uutinen on, että vatsarasva on yleensä viimeinen asia, joka katoaa – ja ensimmäinen asia, joka tulee takaisin.

Joten kuinka kauan kestää ennen kuin vatsarasva katoaa, riippuu niin monista tekijöistä. Muun muassa siitä, kuinka monta kiloa laihdut, kuinka paljon liikut ja millainen on ruokavaliosi.

Lue myös: Näin pääset eroon kaljamahasta

Mutta jos onnistut vähentämään kalorien saantiasi 500 kalorilla päivässä ja samalla polttamaan 500 kaloria päivässä, voit nyrkkisääntönä odottaa laihtuvasi 0,5 kiloa viikossa. Tämä vastaa 2 kiloa kuukaudessa.

Ajan myötä vatsalihaksia peittävä rasva katoaa – kuten rasva katoaa muualtakin kehosta. Ja jos haluat myös vatsalihasten näkyvän, on hyvä idea treenata vatsalihaksia 2-4 kertaa viikossa.

Lisää hyviä ravintoaineita

Päivittäinen T8:n saanti antaa elimistölle sinkkiä, joka auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä, sekä magnesiumia ja B6-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia lihastoimintaa ja normaalia psykologista toimintaa. Mucuna pruriens auttaa ylläpitämään vahvaa seksihalua.

ILMAISET

POSTIKULUT

TURVALLINEN

TILAUS

NOPEA

TOIMITUS

T8 form #1

Testaa T8 60 päivää

50% ALENNUKSELLA – VAIN 17,25,-

Sinut ohjataan tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroasi koskevilla tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja ehdoista. Et tilaa vielä mitään.

Mitä tapahtuu, kun teet tilauksen?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton toimitus.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen seuraavaa toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 17,25 Eur per kuukausi (yhteensä 69 Eur).

Mitä tapahtuu, kun teet tilauksen?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton toimitus.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen seuraavaa toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 17,25 Eur per kuukausi (yhteensä 69 Eur).